Omtale

OMTALE AF GURRE SKOVHAVE I 2020


Slutningen af 2020 bød på 3 interview om henholdsvis mit arbejde med Gurre Skovhave og om tankerne og visionen bag opbygning af Gurre Skovhave. Resultatet kan læses nedenfor.

'En uventet drejning' i Søndag nr 53/2020

Efter næsten 30 år som lønmodtager sprang jeg i 2016 ud som selvstændig og etablerede det naturlige landbrug og virksomheden Gurre Skovhave. At denne drejning i mit arbejdsliv (og fritidsliv) kunne være interessant og en inspiration for andre kvinder (og mænd 😊), som overvejer at forene deres interesse med deres erhverv - havde jeg ikke lige overvejet – men det har ugebladet ’Søndag’ skrevet en artikel om. Artiklen er udgivet af ’Søndag’/Aller Medier i blad nr. 53 2020. Tekst/foto af henholdsvis journalist Mette Andersen og fotograf Hanne Loop.

'Granskov bli'r til Skovhave' - i Tidskrift om Permakultur nr. 24-2020

'more to come'

 'A female forest owner with a forest garden' i #WomenSustrain.

#WomenSustain er en international publikation om kvinder og skovdrift udarbejdet af bla. the Danish Forestry Extension, som en del af deres internationale kampagne 'Women Sustain Forests - Sustainability Through Equality'. Publikationen er udgivet den 19. Nov 2020 på Issuu. Tekst og foto af Josipa Bicanic, Program Manager, Danish Forestry Extension -